Pump track steza pred šolo

Avtor prispevka : Petra Hribernik, objavljeno 28.05.2020 14:52:29
KATEGORIJA:
Okolica šole
KLJUČNE BESEDE:
Zdravje in dobro počutje, Okolica šole, Ohranjanje našega sveta, Osnovna šola, Gibanje, Dobra praksa
POVZETEK:

Pridobitev PUMP TRACK steze za vse učence in krajane. Skrb za zdrav način preživljanja prostega časa.

Galerija Priloge Komentarji (0)

povp.ocena:(0)

V sklopu načrta občine Šentilj, da uredi čim več rekreativnih površin za občane, starše in otroke, so se odločili, da ob naši šoli naredijo atraktivno PUMP TRACK stezo, ki jo lahko uporabljajo tudi učenci naše šole.

Občina Šentilj nas je vključila v prostorski načrt. Pobudnik je bil župan g. Štefan Žvab. Občina Šentilj je bila investitor in izvajalec del. PUMP TRACK steza se razprostira na tisoč kvadratnih metrih površine. Od samega načrta do izvedbe je poteklo slaba dva meseca, tako da sama izvedba ni zahtevala veliko časa.

Tako učenci Osnovne šole Sladki Vrh kot vsi ostali krajani so se zelo razveselili novega športnega parka za kolesarje, skejterje, rolerje in rolkarje. Prazna travnata površina pred šolo se je hitro spremenila v atraktivno športno zbirališče.

Ob otvoritvi smo pripravili slovesnost. Gospa ravnateljica Andreja Košti se je zahvalila županu za prispevek k razvoju športa in skrbi za zdrav način preživljanja prostega časa otrok. Šola z veseljem vključuje aktivnosti na novo pridobljeni športni površini v pouk in razširjene dejavnosti.

Gospod župan se je uspešno, krstno popeljal s kolesom po PUMP TRACK stezi in za njim še učenci šole. Vabimo vse, od blizu in od daleč, da preizkusite moderno, atraktivno in zabavno PUMP TRACK stezo ob Osnovni šoli Sladki Vrh.
 


Galerija

Priloge

# Ime datoteke

Komentarji